Formular Membralitate
Scriindu-ţi povestea personală a încrederii în Isus Cristos este un mod minunat de a reflecta la cum te-a atras Dumnezeu spre El şi felul în care ţi-a schimbat viaţa. Pe măsură ce scrii, asigură-te că atenţia este îndreptată spre Dumnezeu, ceea ce a făcut şi face El în viaţa ta.
Am fost... scrie câteva cuvinte despre cum ai fost înainte. Aceasta nu este o autobiografie din copilărie. Cel mai bine ar fi să începi cu momentele care au avut o legătură cu experienţa ta cu Cristos.Dar Cristos... fii cât se poate de specific legat de momentul în care ţi-ai predat viaţa în mâinile lui Cristos. Ce s-a întâmplat în acele momente? Cum ţi-a captat Cristos atenţia? Dacă este posibil menţionează luna şi anul în care ai fost salvat.
Şi acum... fii practic. Explică cum ţi-a schimbat Cristos viaţa. Împărtăşeşte cum creşti în umblarea cu Cristos. ”Aşadar, după cum L-aţi primit pe Cristos Isus, Domnul, tot așa să şi continuaţi să trăţi în El, înrădăcinaţi şi zidiţi în El, devenind tot mai puternici în credinţă, cum aţi fost învăţaţi, aducând din belșug mulţumire.” – Coloseni 2:6-7, NTR
Sending
No Comments

Post A Comment

3 + eighteen =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.