IMPLICĂ-TE

O biserică vie este un organism viu şi fiecare parte contribuie cu ceva, se implică practic în lucrare. Încurajăm fiecare membru al bisericii să fie activ și astfel implicat în vreo slujire în cadrul comunităţii noastre. Din acest motiv, ia legătura cu liderii bisericii și vezi unde ai putea să te implici și tu, pentru a-L sluji pe Isus și pe semenii tăi. Oportunitățile de slujire variază în funcție de darul și abilitățile fiecăruia și în funcție de nevoile curente ale bisericii. De aceea, de la învățător sau voluntar în lucrarea cu copiii, ajutor în lucrări de tâmplărie, instalații sau construcții, până la cameraman sau operator de sunet  sau chiar lucrător la standul de carte sau cafea, oportunitățile de implicare variază și se potrivesc oricui își dorește să slujească. Vino și pune mâna alături de noi.

CUNOAŞTE-NE

Lasă-ne să te cunoaștem – întâlnește-te cu păstorul nostru la o cafea sau un ceai pentru a ne cunoaște mai bine.

CONECTEAZĂ-TE

Conectează-te cu biserica noastră – află cum îl urmăm noi pe Cristos și ce misiune ne-a încredințat El, într-un curs de 90 de minute.

DEDICĂ-TE

În Pasul 3, deja suntem o familie – închinându-ne, umblând și lucrând împreună pentru Cristos. La acest pas, este vorba despre creșterea ta spirituală în cadrul unui grup mic, prin slujirea ta și prin procesul de a face din Harvest, biserica ta de suflet.

LUCRĂRI

ASIMILARE

Este domeniul strategic al Bisericii care urmărește identificarea și integrarea persoanelor sau familiilor noi care frecventează biserica sau care și-au manifestat dorința și îndeplinesc criteriile necesare pentru a deveni membri ai bisericii.

VREAU SĂ AFLU MAI MULTE

ÎNCHINARE

Reprezintă lucrarea Bisericii concentrată pe  dezvoltarea, eficientizarea și armonizarea activităților și echipelor ce asigură desfășurarea serviciului cu impact maxim (duminică dimineața), mai specific domeniile următoare: lider de închinare, sunet, lumini, proiecție, decor, producție.

VREAU SĂ AFLU MAI MULTE

HARVEST COPII

Această lucrare include activitățile specifice de dezvoltare spirituală a copiilor de diferite vârste din cadrul bisericii. Cuprinde cadre și voluntari pregătiți pentru a cunoaște psihologia și dezvoltarea spirituală a copilului și care asigură creșterea spirituală a copiilor bisericii pe perioada serviciilor religioase sau a evenimentelor speciale ale Bisericii.

VREAU SĂ AFLU MAI MULTE

GRUPURI MICI

Scopul bisericii noastre este Glorificarea lui Dumnezeu prin facerea de ucenici. Modelul Domnului Isus este modelul uceniciei și în biserica noastră. Domnul Isus și-a pregătit ucenicii atât prin prezența și implicarea lor în întâlniri publice cât și prin învățarea și darea de socoteală la nivel privat în grup restrâns. Observăm că același model l-a urmat și biserica primară… vino şi află mai multe

VREAU SĂ AFLU MAI MULTE