Implică-te

IMPLICĂ-TE

O biserică vie este un organism viu şi fiecare parte contribuie cu ceva, se implică practic în lucrare. Încurajăm fiecare membru al bisericii să fie activ și astfel implicat în vreo slujire în cadrul comunităţii noastre. Din acest motiv, ia legătura cu liderii bisericii și vezi unde ai putea să te implici și tu, pentru a-L sluji pe Isus și pe semenii tăi. Oportunitățile de slujire variază în funcție de darul și abilitățile fiecăruia și în funcție de nevoile curente ale bisericii. De aceea, de la învățător sau voluntar în lucrarea cu copiii, ajutor în lucrări de tâmplărie, instalații sau construcții, până la cameraman sau operator de sunet  sau chiar lucrător la standul de carte sau cafea, oportunitățile de implicare variază și se potrivesc oricui își dorește să slujească. Vino și pune mâna alături de noi.

CUNOAŞTE-NE

Lasă-ne să te cunoaștem – întâlnește-te cu liderii noştrii la o cafea sau un ceai pentru a ne cunoaște mai bine.

CONECTEAZĂ-TE

Conectează-te cu biserica noastră – află cum îl urmăm noi pe Cristos și ce misiune ne-a încredințat El, într-un curs de 90 de minute.

DEDICĂ-TE

În Pasul 3, deja suntem o familie – închinându-ne, umblând și lucrând împreună pentru Cristos. La acest pas, este vorba despre creșterea ta spirituală în cadrul unui grup mic, prin slujirea ta și prin procesul de a face din Harvest, biserica ta de suflet.